Regisztráció

A regisztráció folyamata:

Miután Ön kitölti az alábbi adatlapot, a kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot az adatok ellenőrzése céljából. Ez után mi meggyőződünk arról, hogy Ön valóban egy működő díszállat-szaküzlet tulajdonosa-e, és ha igen, akkor érvényesítjük a regisztrációját. Ha eddig eljutottunk, akkor Ön ajándékként 800 Ft értékben bármilyen díszhalat kérhet tőlünk a következő rendelése alkalmával.

A sikeres regisztráció az Ön számára az alábbi előnyökkel jár:

1.) Kb. 3 hetente automatikusan küldjük a hírlevelünket, ami nem csak akciókról ad hírt, hanem tervezzük azt is, hogy mindig valamilyen, a szakmával kapcsolatos hazai vagy külföldi hírt is megosztunk Önnel.

2.) Ingyenes internetes felületet biztosítunk az üzlete számára! Azok a szaküzletek, akik a regisztráció érvényesítése után legalább egy alkalommal legalább 20 000 Ft-ért rendelnek bármit az árjegyzékeinkből, felkerülnek a „Partnereink” című listára. Ott megjelenik az üzlet (vagy a kereskedő) neve, amire az oldalt látogató akvarista rákattinthat, és ez után megjelenik a szaküzlet a legfeljebb egy oldalas bemutatkozása. Ehhez kérjük, hogy állítson össze egy egyoldalas tartalmat, ami legfeljebb 3 képet is tartalmazhat, és juttassa el azt hozzánk. Ha az Ön üzletének van már működő honlapja, akkor a fentiek helyett (vagy mellett) azt is kérheti, hogy az üzletének a nevére kattintva rögtön a saját oldala jelenjen meg.

Ez a megjelenés azzal az előnnyel járhat az Ön számára, hogy a halaink képeit böngésző akvarista tudni fogja, hogy a lakóhelyén melyik üzletben érdemes keresni a halainkat.

Ahhoz, hogy ez az egyébként ingyenes reklám lehetőség folyamatosan a rendelkezésére álljon, csak annyit kell tennie, hogy havonta legalább 20 000 Ft értékben rendeljen tőlünk bármit. Amint ez elmarad, kivesszük az üzletét a „Partnereink” rovatból, de az később bármikor újraindítható.

1.) Ha Ön már vásárolt tőlünk az utóbbi 1 évben, akkor csak ezeket az adatokat kérjük (de kitöltheti a többit is!):

2.) Ha Ön 1 évnél régebben vagy még sohasem vásárolt tőlünk, akkor még ezeket az adatokat is kérjük:

Adatvédelem, adatkezelés

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2024 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×