A DÁNIÓ működése

Valószínűleg amiatt, hogy a cégünk Tatabányán található és nem Budapesten, az a gyakorlat alakult ki az évek során, hogy mi szállítjuk ki a megrendelt árukat a két saját gépjárművünkkel. Több túrajáratunk alakult ki, ezek az ország nagy részét lefedik, és mindegyikre már megszokott időpontokban kerítünk sort. Ha az Ön üzlete olyan városban helyezkedik el, ahová van túrajáratunk, akkor nem kötünk ki egy alsó összeghatárt a megrendelésében. Ha pedig az Ön üzlete nem így helyezkedik el, akkor az akvárium-szettek kivételével mindent, még a díszhalakat is –szakszerű csomagolásban! – el tudunk juttatni Önhöz postán.

Mindkét járművünk raktere fűthető és hűthető is, így minden évszakban megfelelő körülményeket tudunk biztosítani a halaknak a szállítás során.

Új árjegyzék kibocsátásakor azt automatikusan eljuttatjuk minden olyan díszállat-szaküzletnek, aki az elmúlt fél évben legalább egyszer vásárolt már tőlünk.

A túrajáratunk előtt két nappal az egyik kollégánk felhívja az üzleteket és megkéri arra, hogy másnapra írja össze a rendelését. A következő napon ismét mi jelentkezünk a rendelés felvétele céljából.

Nagykereskedésünk munkanapokon reggel 7-től van nyitva, a záróra időpontja hétfőtől csütörtökig 15 óra, pénteken 14,30. Reggel azonban az áruszállító autók elindítása elsőbbséget élvez, ezért, ha személyesen keresne fel minket, kérjük, azt 9 óra után tegye meg!

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2024 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×