Magunkról

A DÁNIÓ története

Valamikor réges-régen (talán egy messzi-messzi galaxisban volt, ki tudja már!) úgy a 60-as évek vége felé, egy kisfiú (Pataki Antal volt a neve) egy balatongyöröki családi üdülésen kapott egy halat egy parti horgásztól, és kész, belebolondult a halakba!
Elolvasom

A DÁNIÓ üzleti filozófiája

Mi úgy gondoljuk, hogy annak az értéktöbbletnek, amit az ember a munkájával előállít, az azt előállító embert kell szolgálnia. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a megtermelt értéknek az értékteremtő ember életterében kell maradnia azért, hogy az adott területen élő közösség folyamatosan gyarapodhasson.
Elolvasom

A DÁNIÓ működése

Valószínűleg amiatt, hogy a cégünk Tatabányán található és nem Budapesten, az a gyakorlat alakult ki az évek során, hogy mi szállítjuk ki a megrendelt árukat a két saját gépjárművünkkel. Több túrajáratunk alakult ki, ezek az ország nagy részét lefedik, és mindegyikre már megszokott időpontokban kerítünk sort.
Elolvasom

A DÁNIÓ munkatársai

Munkatársaink bemutatkoznak!
Elolvasom
Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2024 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×