A DÁNIÓ üzleti filozófiája

Mi úgy gondoljuk, hogy annak az értéktöbbletnek, amit az ember a munkájával előállít, az azt előállító embert kell szolgálnia. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a megtermelt értéknek az értékteremtő ember életterében kell maradnia azért, hogy az adott területen élő közösség folyamatosan gyarapodhasson.

A fenti szempontok alapján a DÁNIÓ nem működik együtt multicégekkel és webáruházakkal.

A multicégek külföldi tulajdonosai a profitjuk hazautalásával elvonják a magyar emberek életteréből az általuk megtermelt értéktöbbletet, emiatt az adott területen „vérszegény” gazdasági állapot alakul ki.

A webáruházak működése is hasonló helyzetet teremthet, hiszen a díszállat-szaküzletek működési területéről pénzt vonnak el, ezzel gyengítik az adott településeken működő díszállat-szaküzleteteket, pedig ezek a helyi szaküzletek az adott területen élő emberek valós igényeit elégítenék ki. A webáruházak működésével az is gond, hogy az alacsony működési költségük miatt (gyakran raktárkészletük sincs!) olyan alacsony árréssel dolgoznak, hogy emiatt a hagyományosan működő díszállat-szaküzleteknek gyakran nincs lehetőségük tisztességes árréssel kínálni bizonyos termékeket. A webáruházak a működésükkel gyakran szétverik a hagyományos, többszintű kereskedelmi láncolatot, ami szerintünk káros, és ez minket, mint nagykereskedést is gyakran hátrányos helyzetbe hoz. Ezért mi ezt a folyamatot nem támogatjuk. Mi a hagyományos díszállat-szaküzletek megerősödésében és folyamatos gyarapodásában vagyunk érdekeltek. (A fentiek nem teljesen igazak azokra az esetekre, amikor egy működő díszállat-szaküzlet a jelenlegi nem könnyű helyzetben úgy próbál meg talpon maradani, hogy a hagyományos működése mellett webshopot is működtet, vagy olyan speciális termékeket forgalmaz, amikre nem lehet gazdaságosan kiépíteni egy országos hálózatot.)

A DÁNIÓ ezért a stabilan működő, magyar tulajdonú díszállat-szaküzletek beszállítója!

(Az üzleti filozófiánkban egy olyan világkép egyes elemei jelennek meg, amelyek rendszer szintű alkalmazása szerintünk egy csapásra megszüntethetné a jelenleg fennálló gazdasági és társadalomi problémákat. Ha többet is meg szeretne tudni erről, akkor a szíves figyelmébe ajánljuk ezt az írást: A szerves társadalom elképzelt működése és felépítése )

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2024 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×