Rólunk mondták

Miért a Pataki?
Ha egy cégvezető jó értelemben meghatározó és az ügymenetben aktívan részt vevő személyiség, akkor elsősorban nem a cégnevet használjuk – jelesül Dánió -, hanem annak vezetéknevét. Így van ez most, ebben az esetben is, amikor megosztok a kereskedő társadalommal, Pataki Antiról és az általa irányított Dánió díszhal nagykereskedésről néhány gondolatot.

Tizenöt éve ismerjük egymást, dolgozunk együtt. Sok beszállítóval dolgoztunk korábban, még több lelkes amatőrrel, akik bizonygatták szaporított halaik egyediségét, de a sok év alatt kialakított beszállítói kör négy állandó partnerre fixálódott. Ebből az egyik a Pataki, csak így nemes egyszerűséggel. Kezdetben – őszintén szólva – sok problémák adódtak a szállított halakkal. Volt persze kárpótlás, de azok is valahogy vagy elpusztultak, vagy a meglevő állományt ritkították. Persze más lett volna a helyzet, ha minden halas-zacskót külön akváriumban teszünk, ekkor kisebb a kockázata a sorozatos elhullásnak. Kinek van ekkora vízmennyisége? Ahogy teltek az évek, mind jobb árut kaptam. Vonatkozik ez a halakra, a teknősökre és egyéb akváriumi állatokra is. Csak vélelmezem, hogy a Dánió is válogatott a külföldi partnerek sokszámú, a díszhalak hihetetlen mennyiséget kínáló partnerei közül. Mára eljutottak odáig, hogy egy-két igazán problémás fajtól eltekintve a szállított halak „rendben” vannak. Így, az egyik leginkább rázós halakból, a diszkoszokból rendre kifogástalan egészségű példányokat kapok, a kiírt méretnek megfelelően. Korábban a nagyobb mennyiséget rendelő kereskedők százalékos kedvezményt kaptak, így én is. Mivel a Trionyx állandó vásárló, így a kedvezményt nem kellett külön kérni. Ma az átalakított rendszer talán jobb, változatosabb kedvezményeket tesz lehetővé! Majd meglátjuk, közösen alakítjuk, formáljuk.

A múlt hónap egyik nagy meglepetése volt, amikor egy vidéki kereskedő kollega, az általam szóba hozott Patakiról nem hallott. Megdöbbentett e hiátus, ezért azonnal megadtam a Dánió elérhetőségét. Nos, azóta a kollega legnagyobb megelégedésére, szintén vevője lett Patakiéknak.

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!

Fehér Tamás
Trionyx akvarisztikai és terrarisztikai szaküzlet
1134 Bp. Kassák Lajos u. 72.

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2024 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×