Munkatársunk: Patakiné Hüse Emőke

Patakiné Hüse Emőke

2008. óta dolgozom a cégnél, mint a DÁNIÓ DÍSZHAL DISZKONT üzletvezetője, ekkor nyitottuk meg a DÁNIÓ Kft. kiskereskedelmi „részlegét”.
Az elmúlt 10 év megmutatta, hogy szükség van Tatabányán egy ilyen szaküzletre. Az én feladataim közé tartozik az árubeszerzés, a marketing, az üzlet Facebook oldalának kezelése, és adott esetben természetesen a vásárlók kiszolgálása, szaktanáccsal való ellátása. A „nagyker” részlegben járatlan vagyok, így ha véletlenül én veszem fel a telefont, ne csodálkozzanak rajta, hogy ha esetleg értetlen fülekre találnak!

Férjem Pataki Antal, akivel két közös gyermekünk van. Fiunk 1992-ben született, már kirepült itthonról, Budapesten éli mindennapjait. Lányunk 1993-ban született, ő mostanában fogja elhagyni a családi fészket.

2006 óta vegetáriánus vagyok, 2016 óta pedig már tisztán növényi táplálkozást folytatok, nem fogyasztok semmilyen állati eredetű terméket, a húson kívül tojást és tejtermékeket sem. Ezt az életmódot etikai okokból választottam és úgy gondolom, hogy egészségügyileg is hasznos. Sokan kérdezik ilyenkor, hogy akkor mit eszel? Nos, bőven marad még mit enni: nagyon szeretem a gyümölcsöket, zöldségeket, fogyasztok gabonát, hüvelyeseket és olajos magvakat, mindezeket különböző variációkban. Amikor az ember lemond az állati termékek fogyasztásáról észreveszi, hogy mennyi finomság van ezeken kívül is.

Szabadidőmben szeretek olvasni, jó és különleges filmeket nézni, sétálni, kirándulni. Szeretek érdekes előadásokat hallgatni, új információkat szerezni a világ és a testünk működésével kapcsolatban. Legjobban a táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatos dolgok érdekelnek. Rendszeresen sportolok, igaz, talán nem eleget, de azért próbálok egyre többet. Szeretek szaunázni is, bár erre ritkábban van lehetőségem, mint szeretném.

Pataki Antal
Pataki Antal
×
Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2022 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×