Munkatársunk: Gálné K. Katalin

Gálné K. Katalin

Gálné K. Katalin vagyok, de a legtöbben Kataként ismernek.

Már 2006. óta terelgetem kopoltyús barátaink utazását kishazánkban. A Távol-Keletről való megérkezésük után nálunk pihenik ki a hosszú út fáradalmait, ahol természetesen „all inclusive” ellátásban részesülnek. Szolgáltatásunk elégedettséget válthat ki belőlük, mivel nem halljuk panaszaikat. Miután kipihenték magukat -a kedves megrendelők kívánságait figyelembe véve- halaink részére beutalót írok. Ezek között megtalálható a csoportos, nászutas vagy az egyéni utazás is.

A férjemmel együtt nevelgetünk, dédelgetünk két virágszálat, a már-már férfivá cseperedő Rajmit, aki rocksztárként képzeli el a jövőjét, valamint szépségünket, Rékát, aki csihi-puhi sportokban tör babérokra.
Ha nem a halak turizmusával foglalkozom, akkor szeretek a kis családom körében finomakat főzni, jó filmeket nézni, szép időben csavarogni, bicózni és költeni a pénzt… ha van.

Boldogságban és vízben úszó halacskáink részére várom szállásadók jelentkezését!

Gálné K. Katalin
Kis-nagy fiammal
Gálné K. Katalin
Rajmi fiam
Gálné K. Katalin
Réka cicám
Gálné K. Katalin
Szerelmetes lovagom
×
Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2022 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×