Szeretne tartani az akváriumában szép törpe gurámikat?

Szeretne Ön az akváriumában szép törpe gurámikat tartani?

Több éves tapasztalat az, hogy a Távol-Keletről importált törpe gurámik egészségi állapota nem stabil, sok elhullik belőlük, amire az akvaristákhoz eljutnak. Emiatt a kereskedői lánc minden tagja tart már a veszteségtől, ezért csak ritkán rendel ilyen halakat.

Ugyanakkor ezek a halak nagyon mutatósak, kicsi a helyigényük, és „alapesetben” igénytelenek is: gondoljunk csak arra, hogy az eredeti élőhelyükön pangó vizekben, majdhogynem pocsolyákban élnek!

 Sok akvarista azonban örömmel tartaná ezeket a halacskákat, ezért az eddigi beszerzési forrásokat jelentő Szingapúr és Malájzia helyett új országból, új beszállítót kerestünk, és így ráakadtunk egy régóta mellőzött vietnámi partnerünkre. Múlt hét szerdán hosszú idő után ismét rendeltünk egy kisebb szállítmányt, többek között törpe gurámikat is, de csak hímeket. Örömmel közölhetem, mindhárom színváltozat összes példánya élve érkezett meg és azóta sem pusztult el közülük egy sem!

Ha szeretne hozzájutni kiváló állapotú és minőségű törpe-, tűz- és „powder blue” gurámi hímekhez, javasoljuk, kérje meg az ön lakóhelyén működő szakkereskedést, hogy rendeljen Önnek tőlünk!

2014.október 3.
  
            
"powder blue" gurámi, hím                                       tűzgurámi, hím


törpe gurámi hím

Regisztrált partnereink belépést követően további tartalmakat olvashatnak!

Olvasta már?

Néhány díszhal vadon élő állományának helyzete 8.

Pár hónapja elindítottunk egy cikksorozatot egy olyan témában, ami kevéssé volt közismert eddig a hazai akvarisztikában.

Bővebben

A holdfény gurámi

A holdfény gurámit méltatlanul mellőzik az akvaristák.

Bővebben

Néhány díszhal vadon élő állományának helyzete 1.

A "DÁNIÓ" kérésére Liziczai Márk összeállított egy listát azokról a közismert díszhalakról, amelyeknek az állománya az eredeti élőhelyükön jelentősen lecsökkent. Az írást több részletben tesszük közzé, és a megjelentetésével az is a célunk, hogy bizonyos szempontok megváltozzanak a hazai akvarisztikában.

Bővebben

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2023 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×