Szeretne tartani az akváriumában szép törpe gurámikat?

Szeretne Ön az akváriumában szép törpe gurámikat tartani?

Több éves tapasztalat az, hogy a Távol-Keletről importált törpe gurámik egészségi állapota nem stabil, sok elhullik belőlük, amire az akvaristákhoz eljutnak. Emiatt a kereskedői lánc minden tagja tart már a veszteségtől, ezért csak ritkán rendel ilyen halakat.

Ugyanakkor ezek a halak nagyon mutatósak, kicsi a helyigényük, és „alapesetben” igénytelenek is: gondoljunk csak arra, hogy az eredeti élőhelyükön pangó vizekben, majdhogynem pocsolyákban élnek!

 Sok akvarista azonban örömmel tartaná ezeket a halacskákat, ezért az eddigi beszerzési forrásokat jelentő Szingapúr és Malájzia helyett új országból, új beszállítót kerestünk, és így ráakadtunk egy régóta mellőzött vietnámi partnerünkre. Múlt hét szerdán hosszú idő után ismét rendeltünk egy kisebb szállítmányt, többek között törpe gurámikat is, de csak hímeket. Örömmel közölhetem, mindhárom színváltozat összes példánya élve érkezett meg és azóta sem pusztult el közülük egy sem!

Ha szeretne hozzájutni kiváló állapotú és minőségű törpe-, tűz- és „powder blue” gurámi hímekhez, javasoljuk, kérje meg az ön lakóhelyén működő szakkereskedést, hogy rendeljen Önnek tőlünk!

2014.október 3.
  
            
"powder blue" gurámi, hím                                       tűzgurámi, hím


törpe gurámi hím

Regisztrált partnereink belépést követően további tartalmakat olvashatnak!

Olvasta már?

Idén nálunk nincs teknőshiány!

A betiltott sárgafülű ékszerteknősöket pótolni tudtuk más fajjal!

Bővebben

Egy ritka afrikai díszmárnát importáltunk!

Az angolai sávos márna egy nagyon békés, ritka díszhal.

Bővebben

A veszélyeztetett halakat bemutató cikksorozatunkról.

Miért szerepelnek a kínálatunkban néha olyan fajok is, amik a cikksorozatunk szerint veszélyeztetettek az eredeti élőhelyükön?

Bővebben

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2024 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×