Miért hiánycikk az amanó garnéla?

Az elmúlt hetekben több távol-keleti országból is szerettünk volna amanó garnélát importálni, de mindenhol azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jelenleg semmilyen méretben sincs és azt sem tudják megmondani, hogy legközelebb mikor lesz belőle készlet.

Az ilyen hiány manapság már nagyon szokatlan, hiszen a közismert akváriumi díszhalakat és garnélákat ma már több tenyészetben és nagy mennyiségben tenyésztik.

De más a helyzet az amanó garnélákkal! Két évvel ezelőttig mi is azt gondoltuk, hogy ezeket a közkedvelt kis tisztogatókat is farmokon tenyésztik, de akkor nagy meglepetésünkre azt közölte a szingapúri beszállítónk, hogy valamennyi példányt Tajvanon fogják be, természetes patakokból!

Szerencsére, van egy tajvani partnerünk is, akitől néha-néha szoktunk különlegesebb halakat rendelni, ezért most hozzájuk fordultunk felvilágosításért.

Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a rendkívül rossz időjárási viszonyok miatt az a terület, ahol több patakból fogják be az amanó garnélákat, teljesen megközelíthetetlen, emiatt ebben az időszakban semennyit sem tudnak befogni belőlük.

Ez az állapot november közepéig tart, úgyhogy, Kedves Akvaristák és Kereskedő Kollégák, még egy ideig amanó garnélák nélkül kell élnünk...


Regisztrált partnereink belépést követően további tartalmakat olvashatnak!

Olvasta már?

Idén nálunk nincs teknőshiány!

A betiltott sárgafülű ékszerteknősöket pótolni tudtuk más fajjal!

Bővebben

A Lombard-sügér

Ennek a sügérnek az különböző nemű példányai annyira más színezetűek, hogy a hozzá nem értő külön fajnak gondolhatná őket!

Bővebben

Néhány díszhal vadon élő állományának helyzete 13.

Cikksorozatunk az utolsó előtti részéhez érkezett.

Bővebben

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2021 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×