Egy ritka díszmárna fajt importáltunk!
A ceyloni bíbormárnát (Barbus bimaculatus) kb. 10 éve importáltuk először, és ezt a nevét is akkor kapta tőlünk. Most ismét sikerült Sri Lankáról mindössze 120 példányt beszereznünk belőle.

Ez a békés csapathalacska tökéletes lakója lehet már a közepes méretű társas akváriumoknak is. A nálunk most kapható példányok 4-5 cm körüliek és már ivarérettek: a hímek oldala már vörösen izzik (persze, ennek az erőssége a halak hangulatától is függ!), a nőstények hátúszóján pedig már látható egy jellegzetes sötét folt. Érdemes belőlük egy kisebb csapatot vásárolni, mert így nemcsak látványosabb a mozgásuk, hanem egyes vélemények szerint az élettartamuk is hosszabb lehet, ha a természetes viselkedésmódjuk szerint élhetnek.

Ezt a halacskát is a szakkereskedőjén keresztül tudja tőlünk beszerezni.


Regisztrált partnereink belépést követően további tartalmakat olvashatnak!

Olvasta már?

A megszínezett díszhalakról

Bizonyos színezett díszhalak forgalmazása tilos.

Bővebben

Piros platti akció!

A fekete úszójú (wagtail = WG) piros plattit most nagyon olcsón kínáljuk!

Bővebben

Néhány díszhal vadon élő állományának helyzete 3.

A "DÁNIÓ" kérésére Liziczai Márk összeállított egy listát azokról a közismert díszhalakról, amelyeknek az állománya az eredeti élőhelyükön jelentősen lecsökkent. Az írást több részletben tesszük közzé, és a megjelentetésével az is a célunk, hogy bizonyos szempontok megváltozzanak a hazai akvarisztikában.

Bővebben

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2024 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×