Amanó garnélánk érkezett!

Az Európában kapható amanó garnélák valamennyi példányát vadon fogják be, Tajvan egy speciális területén.

Először tavaly, majd idén újra olyan erős tájfun tombolt ezen a területen, hogy tönkretette az amanó garnélák begyüjtő helyeit, ami világszerte hónapokig tartó hiányt okozott.

Most végre sikerült beszereznünk néhány száz darabot, úgyhogy, Kedves Akvarista, bátran jelezze a kereskedőjének, hogy rendeljen tőlünk Önnek, ha szüksége van rá!

A "Partnereink" rovatban megtalálja azokat a díszállat-szaküzleteket, akikkel kapcsolatban állunk, de nem haragszunk meg, ha ott nem szereplő szaküzletnek is ajánl minket...Tatabánya, 2014. október 31.

Regisztrált partnereink belépést követően további tartalmakat olvashatnak!

Olvasta már?

Panda csík

Egy igazi különlegességet mutatunk be ebben az írásban.

Bővebben

Néhány díszhal vadon élő állományának helyzete 12.

A "DÁNIÓ" kérésére Liziczai Márk összeállított egy listát azokról a közismert díszhalakról, amelyeknek az állománya az eredeti élőhelyükön jelentősen lecsökkent. Az írást több részletben tesszük közzé, és a megjelentetésével az is a célunk, hogy bizonyos szempontok megváltozzanak a hazai akvarisztikában.

Bővebben

Néhány díszhal vadon élő állományának helyzete 8.

Pár hónapja elindítottunk egy cikksorozatot egy olyan témában, ami kevéssé volt közismert eddig a hazai akvarisztikában.

Bővebben

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2022 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×