A veszélyeztetett halakat bemutató cikksorozatunkról.Néhány kereskedő kollégánk a szemünkre vetette, hogy ha a cikksorozat szerint néhány halfaj vadon élő állományára kártékony hatással van az, hogy Európában akváriumokban tartjuk őket, vagy a méretük miatt nem alkalmasak akváriumi tartásra, akkor mi miért forgalmazzuk őket.

Az ezzel kapcsolatos álláspontunkat szeretnénk most kifejteni. Azt gondoljuk, hogy a "frontvonal" a kereskedő és az akvarista között található. A "fogyasztó", vagyis jelen esetben az akvarista a kiskereskedővel létesít kapcsolatot, tőle vár szaktanácsokat, véleményeket. Azt gondoljuk, hogy első sorban a díszállat-szaküzletek feladata az, hogy az akvaristák véleményét, felfogását formálják! Igazából mi, mint nagykereskedés, csak közvetve tudunk hatást gyakorolni a keresletre, de ez nem is a feladatunk.

Mivel mi nagykereskedés vagyunk, az a feladatunk, hogy a kiskereskedések igényeit kielégítsük! Ha náluk kereslet van pl. vitorlás cápaharcsára és vásárolni akarnak tőlünk, akkor mi nem mondhatjuk azt, hogy ezért vagy azért nem tartjuk, mert akkor esetleg azt is gondolhatják a partnereink, hogy miattunk estek el profittól. A honlapunkon oszthatunk meg gondolkodásra késztető információkat, de a legfontosabb szempont az, hogy a tevékenységünkkel segítsük a kereskedőket a normális üzletmenet eléréséhez és fenntartásához.

A "DÁNIÓ" minden munkatársa nevében üdvözlöm Önt!

Pataki Antal
ügyvezető
www.danio.hu


Regisztrált partnereink belépést követően további tartalmakat olvashatnak!

Olvasta már?

Levélváltásunk az Európai Bizottsággal, teknős-ügyben.

Szeretnénk, ha ismét behozhatnánk az Európai Unióba a "Chrysemys picta" teknős alfajokat.

Bővebben

Egy ritka molli-változat: a sáfránymolli

Szemet gyönyörködtető látvány egy csapat gyönyörű sáfránymoll!

Bővebben

A holdfény gurámi

A holdfény gurámit méltatlanul mellőzik az akvaristák.

Bővebben

Javaslom minden akvarista kereskedő kollegának, aki őszinte kiszolgálást, megbízható szállítást, korrekt ügyintézést szeretne, bátran vásároljon a Dániótól!
Fehér Tamás

Bővebben

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak.
Marton Erik Ügyvezető

Bővebben

DÁNIÓ Kft. 2022 Minden jog fenntartva!

×

Elfelejtette a jelszavát?

×

Adja meg e-mail címét és küldünk önnek egy új jelszót!


×