Rólunk mondták

Korrekt, megbízható üzleti partner. A konkurencia közül kiemeli a garancia, amit valóban be is tartanak. Marton Erik Ügyvezető

Bővebben...

KeresésNéhány kereskedő kollégánk a szemünkre vetette, hogy ha a cikksorozat szerint néhány halfaj vadon élő állományára kártékony hatással van az, hogy Európában akváriumokban tartjuk őket, vagy a méretük miatt nem alkalmasak akváriumi tartásra, akkor mi miért forgalmazzuk őket.

Az ezzel kapcsolatos álláspontunkat szeretnénk most kifejteni. Azt gondoljuk, hogy a "frontvonal" a kereskedő és az akvarista között található. A "fogyasztó", vagyis jelen esetben az akvarista a kiskereskedővel létesít kapcsolatot, tőle vár szaktanácsokat, véleményeket. Azt gondoljuk, hogy első sorban a díszállat-szaküzletek feladata az, hogy az akvaristák véleményét, felfogását formálják! Igazából mi, mint nagykereskedés, csak közvetve tudunk hatást gyakorolni a keresletre, de ez nem is a feladatunk.

Mivel mi nagykereskedés vagyunk, az a feladatunk, hogy a kiskereskedések igényeit kielégítsük! Ha náluk kereslet van pl. vitorlás cápaharcsára és vásárolni akarnak tőlünk, akkor mi nem mondhatjuk azt, hogy ezért vagy azért nem tartjuk, mert akkor esetleg azt is gondolhatják a partnereink, hogy miattunk estek el profittól. A honlapunkon oszthatunk meg gondolkodásra késztető információkat, de a legfontosabb szempont az, hogy a tevékenységünkkel segítsük a kereskedőket a normális üzletmenet eléréséhez és fenntartásához.

A "DÁNIÓ" minden munkatársa nevében üdvözlöm Önt!

Pataki Antal
ügyvezető
www.danio.hu